ГоловнаПолітика

Бригинець: у Красному Лимані люди відбили міліцію від сепаратистів

Проте є інформація, що будівлю таки захопили

Бригинець: у Красному Лимані люди відбили міліцію від сепаратистів
Александр Бригинец
Фото: bryhynets.com

Нардеп Олександр Бригинець заявив, що у Красному Лимані Донецької області люди запобігли захопленню будівлі міліції сепаратистами.

Про це він написав на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"Леонід Перебийніс - мер Красного Лиману розповів мені, що передовий загін сепаратистів дійсно прибув до міста на розвідку, але громада - і лісники, і козаки, і активісти, і партійці - вийшли на вулиці та стали на захисті міліції. Це змусило сепаратистів втекти" , - зазначив Бригинець.

Мер повідомив Бригинця, що до міста прибуло близько двох десятків озброєних сепаратистів.

Раніше Бригинець написав, що міліція забарикадувалася зсередини.

"Щойно мені зателефонували з Красного Лиману ті, хто блокує міліцію. За їхньою інформацією, в місті не більш ніж 50 сепаратистів, але, остерігаючись приїжджих, громада оточила відділення міліції, захищаючи його від можливих нападів. Міліціонери дійсно забарикадовані зсередини, але там не збираються нападати на міліцію", - повідомив нардеп.

У той же час видання "Новости Донбасса" з посиланням на очевидця повідомляє, що будівлю міліції в Красному Лимані захопили. Близько 20 озброєних людей нібито зайшли в будівлю міськвідділення, яку оточили представники афганських та козацьких організацій.

Офіційних повідомлень щодо подій в Красному Лимані поки що не надходило.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram