ГоловнаПолітика

Тимошенко не зніматиме своєї кандидатури на посаду президента за жодних обставин

Екс-прем'єр поставила собі завдання викорінити несправедливість і безправ'я

Тимошенко не зніматиме своєї кандидатури на посаду президента за жодних обставин
Фото: Макс Левин

Кандидат у президенти України від партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко не зніматиме свою кандидатуру з президентських виборів.

Про це вона заявила на мітингу у Хмільнику (Вінницька обл.) у четвер, повідомляє прес-служба партії "Батьківщина". Вона наголосила, що її головним завданням є викорінити з життя людей безправ'я та встановити справедливість.

Тимошенко розповіла, що знає, що таке безправ'я, приниження і беззаконня, бо відчувала це щодня в Качанівській колонії.

"Я відчула це, коли перебувала у в'язниці, але насправді, у такій своєрідній в'язниці вже 22 роки перебуває кожен українець", - сказала вона й додала, що саме тому викорінювання несправедливості є для неї головним завданням.

Нагадаємо, 9 квітня в штабі кандидата в президенти Петра Порошенка висловили сподівання, що Тимошенко відмовиться від участі в президентських виборах.

"Юлія Тимошенко повинна зняти свою кандидатуру на користь об'єднання українського народу. Безумовно, якщо вона погодиться взагалі розглядати таку позицію, то між нею і Петром Порошенком відбудуться певні переговори з цього приводу", - заявив керівник Центрального виборчого штабу Порошенка Віталій Ковальчук на прес-конференції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram