ГоловнаПолітика

Клименко заявив, що проривався не в аеропорт, а з нього

Клименко, чиє місцезнаходження невідоме, стверджує, що з Донецького аеропорту поїхав, а не полетів

Екс-міністр доходів і зборів Олександр Клименко заперечує інформацію про те, що він намагався вилетіти з Донецького аеропорту наприкінці лютого.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Клименко стверджує, що на відео з камер спостереження аеропорту "чітко видно, що він не слідував в літак або до літака, а планував вийти з будівлі аеропорту в місто".

Також, за словами екс-міністра, відео показує, що невідомими особами, які не представилися і не продемонстрували своїх службових посвідчень, була зроблена незаконна спроба його затримати.

"Більше того, з їх боку була застосована сила і задіяно зброю в момент мого виходу з будівлі аеропорту в місто. У такій ситуації, не розуміючи, що відбувається, природною реакцією з боку кожної людини було б спробувати залишити приміщення", - говорить Клименко.

"Що я і зробив, після чого сів у свій автомобіль і поїхав. Ще раз підкреслю, поїхав, а не полетів!", - заявляє Клименко.

Екс-міністр, який перебуває в розшуку, також стверджує, що ні він, ні його охорона не застосовували зброю.

Нагадаємо, раніше було оприлюднено відео, як екс-прокурор Віктор Пшонка і Клименко проривалися на літак, намагаючись втекти з України.

Екс-генпрокурора Віктора Пшонку оголошено в розшук.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram