ГоловнаПолітика

Тігіпко має намір створити свою партію

Нардеп відреагував на виключення його з ПР

Тігіпко має намір створити свою партію
Фото: Макс Левин

Народний депутат Сергій Тігіпко вважає, що управління в Партії регіонів захопили "сепаратисти, прогнилі апаратники і шахраї".

Про це йдеться у зверненні Тігіпка до "соратників і однопартійців".

"Функціонери партії виносять на порядок денний сепаратистські ідеї. Але мені не по дорозі із сепаратистами, з прогнилими апаратниками і шахраями, які захопили керівництво в партії. Які відстоюють свої бізнес-інтереси за рахунок країни", - зазначив він.

Тігіпко вважає, що Партію регіонів "перетворили на філію конкретної фінансово-промислової групи".

"Я зробив усе, що міг, щоб провести в партії демократичні зміни. Побудувати систему, за якої керівництво партії чутиме вас, рядових членів партії. Але шанс на оновлення Партії регіонів утрачено", - заявив він.

Тігіпко заявив, що його виключили з Партії регіонів, а тих, хто його підтримує, почали виганяти.

"Україні потрібна потужна партія, що представляє інтереси жителів Південного Сходу", - додав він.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що Тігіпко готується вийти з ПР і відродити партію "Сильна Україна". Тігіпко нібито може розраховувати на створення в парламенті своєї депутатської групи на правах фракції в кількості 33-35 депутатів.

4 квітня президія ПР рекомендувала політраді Партії регіонів на черговому засіданні розглянути питання про виключення Юрія Бойка, Сергія Тігіпка й Олега Царьова з партії. Ці люди балотуються в президенти, незважаючи на те, що ПР підтримала кандидатуру Михайла Добкіна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram