ГоловнаПолітика

Міноборони виводить із резерву техніку для використання за призначенням

Техніку постачають у військові частини

Особовий склад однієї з баз резерву автомобільної техніки Збройних сил України планово знімає 900 одиниць автомобільної техніки з тривалого зберігання для використання її за призначенням.

Про це повідомляє сайт Міністерства оборони.

Зокрема, техніку розконсервують, спробують запускати двигуни, перевірять роботу всіх систем озброєння і агрегатів, здійснять контрольний пробіг на відстань до 25 кілометрів.

"Підготовлені до забезпечення виконання завдань за призначенням і бойового застосування БМП, гусеничні тягачі, важковозні сідельні тягачі та півпричепи, пересувні майстерні для ремонту автомобільної техніки, засоби евакуації, засоби для перевезення особового складу та підвезення матеріальних ресурсів, самонавантажувальні засоби постачають у військові частини і підрозділи Збройних сил України згідно з установленим порядком", - йдеться в повідомленні Міноборони.

Нагадаємо, у зв'язку з останніми подіями в Криму керівництво України змінило своє ставлення до армії, зараз упроваджуються зміни в роботі Збройних сил України. Зокрема, витрати на оборону і безпеку збільшать на 15,6%, поновлюють призов в армію, заплановано закупити обмундирування, зокрема з коштів, перерахованих армії громадянами України.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram