ГоловнаПолітика

Звинувачення Тігіпка на адресу Партії регіонів безпідставні

У політсилі нагадали, що рішення Політради ПР не приймаються одноосібно

Звинувачення Тігіпка на адресу Партії регіонів безпідставні
Фото: Макс Левин

Коментарі Сергія Тігіпка про ситуацію в Партії регіонів і звинувачення які прозвучали з приводу рішення Політради ПР не мають під собою ніяких підстав.

Про це йдеться в заяві політсили, розміщеній на партійному сайті.

При цьому в партії звернули увагу на те, що рішення Політради ПР не приймаються одноосібно, оскільки склад Президії налічує 9 чоловік.

"У прийнятому рішенні від 4 квітня 2014 йшлося про те, щоб "Рекомендувати Політраді Партії Регіонів на черговому засіданні розглянути питання про виключення Бойка Юрія Анатолійовича, Тігіпка Сергія Леонідовича, Царьова Олега Анатолійовича з ПР" за порушення положень та вимог Статуту ПР - невиконання рішення другого етапу XIV з'їзду ПР і завдання своїми діями шкоди репутації Партії регіонів" говориться в заяві.

За дане рішення проголосували: О. Вілкул, Є. Гєллєр, М. Добкін, Б. Колесніков, О. Ледіда, М. Левченко, В. Новинський, В. Рибак. Олександр Єфремов був відсутній через відрядження до Луганської області - робота в окрузі.

Нагадаємо, раніше кандидат у президенти України Сергій Тігіпко заявив, що в партії почалися репресії. За словами Тігіпка, одноосібним рішенням народного депутата Бориса Колеснікова було заборонено проведення партійних конференцій в деяких областях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram