ГоловнаПолітика

Перехоплено телефонну розмову російських послів: Крим забрали, попереду Аляска

Дипломати, висловлюючи свою радість, використовують нецензурну лексику

Перехоплено телефонну розмову російських послів: Крим забрали, попереду Аляска

В Інтернеті з'явився запис телефонної розмови посла РФ в Зімбабве і Малаві Сергія Бахарєва з послом РФ в Еритреї Ігорем Чубаровим, які обговорюють результат голосування в Генасамблеї ООН стосовно ситуації в Україні.

Відео викладено в акаунті Michael Berkan на YouTube 30 березня.

Під час розмови Чубаров вітає Бахарєва з тим, що "його країна (Зімбабве) продемонструвала дуже правильне розуміння ситуації з Україною". На це Бахарєв запитує в Чубарова, чому ж Еритрея утрималася.

"Дивно, що вони дали слабину", - говорить Бахарєв, але додає, що ще "дістане їх і змусить визнати Абхазію та Південну Осетію".

Чубаров також додає: "У мене зараз проста задача. Спілкуватися з послами ЄС тільки в одному ключі: Мужики! Крим забрали, ну бляха-муха, ну це, так би мовити, ще не вечір".

Із використанням нецензурної лексики далі посли жартують, що Росія не заспокоїться, поки не забере низку регіонів: "Попереду ми забираємо нах..р вашу Каталонію, Венецію, а також Скотландію з Аляскою. На цьому ми тоді й заспокоїмося... На першому етапі заспокоїмося, а там будемо думати".

Нагадаємо, під час Генасамблеї ООН, яка відбулася 27 квітня в Нью-Йорку, 100 країн підтримали резолюцію, яка засуджує дії Росії й анексію Криму. Серед країн, які проголосували проти: Росія, Вірменія, Білорусь, Болівія, Куба, КНДР, Нікарагуа, Судан, Сирія, Зімбабве, Венесуела.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram