ГоловнаПолітика

МВС: Аваков не порушував ПДР

Обмеження руху було викликано погрозами на адресу міністра, запевняють у Міністерстві

МВС: Аваков не порушував ПДР
Арсен Аваков
Фото: Макс Левин

Міністерство внутрішніх справ заявило, що інформація про порушення ПДР "кортежем глави МВС" Арсеном Аваковим не відповідає дійсності.

Про це йдеться в повідомленні МВС.

Вчора на телеканалі "1+1" з'явилася інформація, що нібито кортеж Авакова під час повернення з навчального полігону Національної гвардії України рухався з перевищенням швидкості, а на шляху його пересування були відключені світлофори.

"У зв’язку з цим змушені повідомити представникам засобів масової інформації, що це відповідає дійсності лише частково. Службовий автомобіль Міністра внутрішніх справ разом з автомобілем супроводу рухається в загальному транспортному потоці без використання спецсигналів. У той же час дійсно мало місце часткове обмеження руху транспорту на дуже короткий час, після чого рух транспорту відразу ж відновлювався", - визнає МВС.

"Такі заходи були продиктовані необхідністю забезпечення безпеки глави МВС у зв’язку з тими заявами, що останнім часом звучали на його адресу з боку представників праворадикальних організацій", - зазначили в Міністерстві.

Нагадаємо, раніше у вівторок сам Аваков спростував перевищення швидкості його кортежем.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram