ГоловнаПолітика

"Правий сектор" обіцяє сьогодні "мирну акцію" під Радою

Самооборона Майдану зранку охороняє вхід у ВР

Сьогодні вранці біля Верховної Ради продовжиться акція активістів "Правого сектору", головна вимога якої - відставка міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Про це повідомив один з лідерів "Правого сектору" Андрій Бондаренко, повідомляє Радіо Свобода.

"Це буде мирна акція, яка продемонструє нашу позицію проти конкретної людини. Ця акція не проти нашої країни, не проти парламенту. Це акція проти людини, яка сьогодні не може здійснювати свої посадові повноваження, оскільки не контролює своїх підлеглих", - сказав Бондаренко.

Слід зазначити, що активісти Самооборони Майдану зранку охороняють вхід до Верховної Ради. Жодних активних дій біля будівлі парламенту не відбувається

Нагадаємо, напередодні ввечері близько тисячі людей вимагали відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова під стінами парламенту. Активісти називали Авакова винним у тому, що під час затримання співробітниками спецпідрозділу "Сокіл" убили одного з лідерів "Правого сектору" Олександра Музичка. Деякі з присутніх вимагали штурму будівлі, проте після розмов з депутатами - мітингувальники розійшлися до ранку п'ятниці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram