ГоловнаПолітика

Сьогодні у Рівному поховають Сашка Білого

Музичка поховають поруч з могилами бійців "Небесної сотні"

Сьогодні у Рівному поховають Сашка Білого
Александр Музычко
Фото: vse.rv.ua

Сьогодні, 26 березня, у Рівному поховають Олександра Музичка ("Сашка Білого"), одного з лідерів "Правого сектору", який загинув під час затримання силовиками.

До Рівного вже прибули представники "Правого сектору" з різних регіонів України, повідомив голова рівненської облорганізації УНА Ярослав Гранітний видання "ЧаРівне".

"Зараз в Рівному перебувають представники практично з усіх обласних організацій "Правого сектору". Є люди з Харкова, Донецька, Одеси, Львова, Києва. Всі приїхали сюди і чекають наказів від центру", - зазначив Гранітний.

У "Правом секторі" повідомили, що поховають Олександра Музичка на кладовищі "Молодіжне", неподалік від могил героїв "Небесної сотні".

Нагадаємо, напередодні в МВС заявили, що Олександра Музичка на прізвисько "Сашко Білий" застрелили напередодні під час затримання міліцією після бійки в кафе "Джерельце" в селі Бармаки Рівненського району Рівненської області.

Перший заступник міністра внутрішніх справ Володимир Євдокимов на брифінгу повідомив, що міліція вважає, що Музичко застрелився.

У свою чергу, рівненське відділення "Правого сектору" заявило, що має намір помститися главі МВС Арсену Авакову за смерть Олександра Музичка. Аваков у свою чергу заявив, що приймає виклик і "буде жорстким до бандитів".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram