ГоловнаПолітика

В Україні призупинять трансляцію чотирьох російських телеканалів

На час розгляду позову

В Україні призупинять трансляцію чотирьох російських телеканалів
Фото: http://glavcom.ua

Київський адміністративний суд сьогодні ухвалив рішення призупинити трансляцію російських телеканалів в Україні на час розгляду позову Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

Про це заявила заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони Вікторія Сюмар сьогодні на брифінгу у Верховній Раді України.

"Сьогодні Київський окружний адміністративний суд прийняв визначення, згідно з яким має бути припинена трансляція російських телеканалів в Україні на час розгляду позову Національної ради з телерадіомовлення до компанії, яка є основним ретранслятором цих телеканалів. Йдеться про трансляцію в Україні телеканалів РТР," Перший ", "Росія 24" і НТВ ", - зазначила Сюмар.

Нагадаємо, Національна рада з телебачення і радіомовлення подала позов до Окружного адміністративного суду Києва з проханням тимчасово заборонити ретрансляцію 4 російських телеканалів.

Також нагадаємо, 7 березня Нацрада з телерадіомовлення закликала провайдерів програмної послуги тимчасово утриматися від ретрансляції у своїх мережах передач телеканалів "Вести", "Россия 24", ОРТ, "РТР Планета" до приведення їх програм у відповідність до вимог українського законодавства.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram