ГоловнаПолітика

Рішення Тігіпка балотуватися у президенти не було погоджене з ПР, - Єфремов

Єфремов не має наміру балотуватися у президенти

Рішення Тігіпка балотуватися у президенти не було погоджене з ПР, - Єфремов
Фото: Макс Левин

Народний депутат від фракції Партії регіонів Сергій Тігіпко не попередив регіоналів, що планує подавати документи у ЦВК.

Про це в кулуарах Верховної Ради повідомив голова фракції ПР Олександр Єфремов, відповідаючи на запитання, чи може ПР підтримати Тігіпка як кандидата в президенти України.

"Це буде вирішувати з'їзд. Мені треба з ним поговорити, про це стало відомо тільки недавно, я сьогодні вранці бачив його на погоджувальній раді. Він нічого не сказав, він прийняв для себе рішення. Я поважаю рішення інших людей, але я більше поважаю рішення своєї політичної сили", - заявив Єфремов, повідомляє РБК-Україна.

Окрім того, голова фракції ПР висловив здивування рішенням Тігіпка.

"У нас в партії склалася така ситуація, що ми були готові підтримати Тігіпка, чому він "стартанув" зараз - це питання треба поставити йому", - зазначив Єфремов.

Водночас Єфремов заявив, що не має наміру балотуватися у президенти.

"Я не буду балотуватися у президенти", - сказав він.

Єфремов запевнив, що ПР висуватиме свого кандидата в президенти на з'їзді 29 березня.

Як повідомляли, у вівторок депутат Верховної Ради від фракції Партії регіонів Сергій Тігіпко, екс-губернатор Харківської області Михайло Добкін та український бізнесмен Вадим Рабинович попросили Центральну виборчу комісію зареєструвати їх кандидатами у президенти.

Варто зазначити, що екс-губернатор Харківської області Михайло Добкін готовий до того, що Партія регіонів може висунути його кандидатом у президенти.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram