ГоловнаПолітика

Адвоката Дениса Бугая випустили на свободу

Сьогодні в Голосіївському райсуді столиці заплановано розгляд його питання

Адвоката Дениса Бугая випустили на свободу
Фото: vk.me

Сьогодні вночі адвоката Дениса Бугая випустили на волю.

Про це LB.ua повідомив один із його захисників Сергій Гребенюк.

Це трапилося після того, як колеги Бугая, які цілий день пікетували ІТУ СБУ в Аскольдовому провулку, звернулися по допомогу до омбудсмена Валерії Лутковської.

Як відомо, термін перебування Бугая в ІТУ минув о п'ятій вечора неділі, а до суду, який міг би йому обрати запобіжний захід, його так і не доправили. Отже, його необхідно було випускати.

"Лутковська та керівники ІТУ спільно вивчили всі документи, і коли підтвердилося, що Денис перебуває в ІТУ незаконно, його випустили", - сказав Гребенюк.

За його словами, це не скасовує подальших питань слідства до його клієнта, якому раніше вручили "повідомлення про підозру", а також - можливого ще одного затримання.

Сьогодні сам Бугай дасть прес-конференцію в Києві, після чого має намір попрямувати в Голосіївський райсуд столиці, де заплановано розгляд його питання.

Як повідомляли, 23 березня близько 50 вищих представників адвокатури пікетували СІЗО СБУ в Аскольдовому провулку столиці.

Причина - затримання їхнього колеги Дениса Бугая, відомого адвоката, який супроводжував, наприклад, купівлю Сергієм Курченком "білих активів": ФК "Металіст", УМХ, банку БББ, "Арени" в Харкові.

За словами адвокатів, тепер Бугая намагаються подати як мало не головного мафіозі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram