ГоловнаПолітика

Путін доручив створити в Криму територіальні органи влади

План слід затвердити до 29 березня

Путін доручив створити в Криму територіальні органи влади
Фото: EPA/UPG

Президент Росії Володимир Путін доручив до 29 березня затвердити план зі створення в Криму і Севастополі територіальних органів виконавчої влади.

Про це в неділю повідомила прес-служба Кремля.

Доручення дали прем'єр-міністру РФ Дмитрові Медведєву, главам Міноборони, МВС, ФСБ, Державної фельд'єгерської служби, ФСВП, ФССП, ФСКН, МНС, ФСО, Головного управління спецпрограм президента, Росфінмоніторингу і МЗС.

"У зв'язку з набранням чинності Федерального конституційного закону від 21 березня 2014 № 6-ФКЗ "Про прийняття до Російскої Федерації Республіки Крим і міста  федерального значення Севастополя" забезпечте: затвердження в установленому порядку планів організаційно-штатних заходів створення в Республіці Крим та м. Севастополі територіальних органів федеральних органів виконавчої влади та інших органів і підрозділів у зазначених суб'єктах Російської Федерації, передбачивши за потреби зміну штатної чисельності відповідних органів і підрозділів. Термін - 29 березня 2014 р.", - йдеться в указі.

Цим самим указом Путін доручив створити територіальні органи федеральних органів виконавчої влади та інших органів і підрозділів відповідно до зазначених планів.

Нагадаємо, 21 березня президент Россії Володимир Путін підписав указ про утворення Кримського федерального округу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram