ГоловнаПолітика

Яценюк: "кримське питання" перейшло з політичної у військову стадію

Прем'єр доручив міністрові оборони зібрати міжнародну комісію

Яценюк: "кримське питання" перейшло з політичної у військову стадію
Фото: www.kmu.gov.ua

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявляє, що "кримське питання" перейшло з політичної у військову стадію з вини російської сторони.

"Зараз воно фактично переходить із політичної у військову стадію з вини російських військових", - сказав він сьогодні під час спільної з головою ВР, в.о. голови держави Олександром Турчиновим заяви, повідомляє УНІАН.

Він також заявив, що доручив міністрові оборони негайно сконтактувати з міністрами оборони США, Великобританії та Росії, оскільки ці країни є гарантами недоторканності України за Будапештським меморандумом.

Нагадаємо, сьогодні в Сімферополі під час штурму фотограметричного центру Управління центрального військово-топографічного та навігаційного Головного управління оперативного забезпечення Збройних сил України убито людину, ще одну поранено.

Як відомо, сьогодні в Москві президент РФ Володимир Путін і нелегітимне керівництво Криму підписали договір про входження Криму до складу Росії. З вівторка всі мешканці Криму та Севастополя визнаються громадянами Російської Федерації. МЗС України не визнало цього договору і назвало Росію загрозою всьому цивілізованому світу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram