ГоловнаПолітика

Сенченко: водна, енергетична, транспортна блокада Криму - це дурниці

Пенсії в рублях - це теж дурниці

Сенченко: водна, енергетична, транспортна блокада Криму - це дурниці
Фото: Макс Левин

Нардеп від "Батьківщини" Андрій Сенченко, який представляє Крим, категорично проти різних видів блокади бунтівного півострова.

- Блокада Криму? Це дурниці абсолютні. Ми що - повинні блокувати громадян нашої країни? Ми займаємося зворотними завданнями - питаннями життєзабезпечення Криму. Оцих клоунів політичних там із десяток. А російських військових там 20 тисяч, козаків - нехай 10 тисяч. Усі інші - громадяни нашої країни. Тому ніхто нічого блокувати не збирається.

Люди платитимуть за світло, воду, як і платили.

Я в Криму працював у ще домешковському уряді і добре пам'ятаю гасла періоду мешковщини: пенсії - в рублях, зарплати - у доларах.

Минуло 20 років, і де ці пенсії в рублях? Зараз починають розповідати байки: пенсії - в рублях, зарплати - в євро. Це все дурниці. Зараз Крим входить у смугу найскладніших проблем. І наше завдання як української влади - максимально полегшити громадянам України подолання цих проблем.

Так, буде рішення Держдуми, це все буде. Але це декларація, а є реальність", - зазначив Сенченко.

Додамо, що реальність полягає і в тому, що сьогодні Крим оголосив незалежність, про перехід на рубль і націоналізацію української держкомпанії "Чорноморнафтогаз".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram