ГоловнаПолітика

Тарута вирішив ввести в Донецьку область міліцію з інших областей

Губернатор-олігарх обіцяє запобігти вбивствам активістів

Тарута вирішив ввести в Донецьку область міліцію з інших областей
Сергей Тарута
Фото: inukr.net

Губернатор Донецької області Сергій Тарута вирішив увести в область міліцейські підрозділи з Кіровоградської та Дніпропетровської областей.

"Ми сподіваємося за допомогою цього посилення підвищити рівень безпеки" - сказав він, повідомляють "Новини Донбасу".

Губернатор нагадав про вбивство пропутінськими демонстрантами активіста Дмитра Чернявського і сказав, що "влада зробить усе, щоб ця трагедії була останньою".

Тарута вважає заворушення в Донецьку 16 березня телевізійною картинкою для виправдання кримського псевдореферендуму. Влада попросила учасників організацій і партій, які підтримують єдність України, не виходити на акції, щоб уникнути провокацій з боку сепаратистів.

Протягом цього тижня також ухвалять кадрові рішення щодо керівників міліції області.

Нагадаємо, 13 березня учасники проросійського мітингу напали на мітингувальників за цілісність України. Тілесні ушкодження отримали 29 осіб, четверо з них перебувають у лікарні, а 22-річний уродженець Тореза, член партії "Свобода", загинув.

Зазначимо також, що 16 березня проросійські активісти увійшли в офіс корпорації "Індустріальний союз Донбасу" Тарути в Донецьку. Вони влаштували своєрідну екскурсію, відчиняли двері в різні кабінети, встановили на фасаді російський прапор, після цього покинули приміщення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram