ГоловнаПолітика

Збройні сили приведено в повну бойову готовність, - Ярема

Ярема констатував, що російські війська постійно нарощують свою присутність

Збройні сили приведено в повну бойову готовність, - Ярема
Фото: Страница Виталия Яремы на www.facebook.com

Збройні сили України, незважаючи на складну ситуацію, приведено в повну бойову готовність.

Про це, відкриваючи засідання уряду, заявив перший віце-прем'єр-міністр Віталій Ярема, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Ярема констатував, що російські війська далі дислоковані вздовж східного кордону Української держави і постійно нарощують свою присутність.

"Збройні сили ж приведено в повну бойову готовність, почалися всеукраїнські військові навчання, відпрацьовується питання створення на базі Внутрішніх військ Національної гвардії України. Упевнений, в цей складний час армія виконає свій високий обов'язок перед Україною, незважаючи на те, що протягом останніх чотирьох років тривала системна диверсія з підриву національної безпеки і оборони України", - сказав він.

Також, за словами Яреми, найближчим часом органи прокуратури повинні почати розслідування і притягнути до відповідальності кожного, хто причетний до розкрадання військового майна в структурах Міністерства оборони.

"Ще раз повторю: сьогодні Збройні сили перебувають у непростій ситуації, але Кабінет Міністрів уже вжив декотрих  заходів для збільшення фінансування потреб української армії. Військовим у необхідних обсягах постачають паливно-мастильні матеріали, вирішується питання постачань речового майна, виділено 125 млн грн для одноразового грошового забезпечення військовослужбовців Криму", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше міністр оборони США Чак Хейгел у телефонній розмові подякував своєму українському колезі Ігореві Тенюху за "гідну захоплення стриманість" Збройних сил України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram