ГоловнаПолітика

Кличко: затягування з виборами призведе до складних процесів

Президента треба обирати 25 травня, вважає політик

Кличко: затягування з виборами призведе до складних процесів
Фото: Макс Левин

Вибори президента України повинні відбутися 25 травня, інакше країні загрожує дестабілізація і поглиблення економічної та політичної кризи.

Про це заявив лідер "УДАРу" Віталій Кличко журналістам, коментуючи зареєстровану у Верховній Раді депутатом-регіоналом постанову про перенесення виборів на 7 грудня, повідомляє прес-служба партії.

"Чим швидше сформується нова влада в Україні, чим скоріше ми зможемо нормалізувати ситуацію, тим швидше вийдемо з економічної і політичної кризи. Затягування з виборами, на яких президента вибере народ, призведе до складних процесів", - підкреслив Кличко.

Він зазначив, що в затягуванні з проведенням виборів зацікавлені багато політиків, зокрема, і з числа народних депутатів.

"Замість того, щоб стабілізувати ситуацію, втілювати реформи і підвищувати соціальні стандарти, вони розколюють країну за принципом мови, віросповідання, національності. Такі дії не можна назвати розумними, виваженими і державними", - сказав лідер "УДАРу".

Нагадаємо, 11 березня у Верховній Раді зареєстрували проект постанови про перенесення президентських виборів на 7 грудня.

Раніше джерела в парламентській фракції "Батьківщини" повідомили, що вибори президента України можуть перенести на пізніший термін або скасувати через ситуацію в Криму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram