ГоловнаПолітика

Янукович зробить заяву об 11:00

Екс-президент залишається в Ростові-на-Дону

Янукович зробить заяву об 11:00
Фото: EPA/UPG

Колишній президент України Віктор Янукович виступить із новим зверненням в залі "Аметист" виставкового центру "ВертолЕкспо" в Ростові-на-Дону об 11:00 за київським часом у вівторок, 11 березня.

Про це повідомляє РИА Новости.

"До зали будуть допущені представники засобів масової інформації тільки за пред'явленими ними редакційними посвідченнями, а також після проходження відповідної перевірки безпеки", - повідомило джерело інформагентства. Захід організовано оточенням Януковича.

Минулого разу Янукович виступив у Ростові-на-Дону 28 лютого. Це була його перша поява на публіці після того, як Верховна Рада України усунула його від влади. Під час виступу Янукович попросив пробачення в українського народу, закликав провести загальнонаціональний референдум (не уточнивши його змісту), розповів подробиці втечі з України, а також назвав себе законним президентом.

Також Янукович заявив, що не має наміру просити в Росії військової допомоги. Утім згодом цю заяву було спростовано російською владою, яка продемонструвала лист Януковича президентові Росії Володимиру Путіну. У документі Янукович закликав Путіна ввести в Україну війська для захисту населення та забезпечення стабільності в країні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram