ГоловнаПолітика

Лавров: Нова влада України залежать від радикальних націоналістів

За словами міністра, зараз у країні немає державного контролю за правопорядком

Лавров: Нова влада України залежать від радикальних націоналістів
Фото: EPA/UPG

Нова влада України несамостійна і перебуває під контролем радикальних націоналістів, які працюють методом терору.

Про це заявив голова міністерства закордонних справ Росії Сергій Лавров у підсумку перемовин зі своїм таджицьким колегою Сіроджиддіном Асловим, повідомляє Вечерняя Москва.

За словами міністра, зараз у республіці немає державного контролю за правопорядком, а головною силою на вулицях став націоналістичний "Правий сектор". Лавров нагадав, що загрози з його боку звучать не тільки на адресу офіційних представників влади Києва та регіонів України, а й на адресу керівників сусідніх з Україною регіонів Російської Федерації.

"Тимчасовий уряд" несамостійний, він залежить, на превеликий жаль, від радикал-націоналістів, які скоїли збройне захоплення влади, і хто вони такі, мені здається, наші західні партнери знають непогано", - пояснив він.

Нагадаємо, раніше міністр заявив, що Росія готова продовжити діалог щодо конфлікту в Україні, але закликає своїх партнерів не розглядати її як одну із сторін протистояння. За словами міністра, криза в республіці створена не Росією, більше того, вона виникла всупереч багаторазовим застережень російської сторони.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram