ГоловнаПолітика

Меркель розповіла Тимошенко, як Європа боролася за її свободу

Канцлер Німеччини пообіцяла допомогти Україні

Меркель розповіла Тимошенко, як Європа боролася за її свободу
Фото: http://batkivshchyna.com.ua/

Сьогодні в Дубліні (Ірландія) лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко обговорила з канцлером Німеччини Ангелою Меркель ситуацію в Україні.

Зустріч відбулася в рамках Конгресу Європейської народної партії. Під час зустрічі особливу увагу було приділено ескалації конфлікту в Криму з боку Росії, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Німеччина й усі країни ЄС не залишать Україну одну. Ми готові сприяти здійсненню сподівань народу України жити в демократичній країні, в якій панують європейські цінності та верховенство права", - пообіцяла Меркель.

Канцлер Німеччини висловила підтримку народу України і тепло привітала Тимошенко. "Ми боролися за вашу свободу. Я надзвичайно щаслива сидіти поруч з вами і буду дуже рада знову працювати разом з вами", - зазначила вона.

Тимошенко подякувала Німеччині й особисто Меркель за допомогу і солідарність. "Ви завжди стояли на захисті нашого народу в його прагненні до демократії та європейського майбутнього. Дякую за вашу підтримку України і мене особисто у найважчі часи", - наголосила екс-прем'єр України.

Нагадаємо,  Юлія Тимошенко планує поїхати на лікування до Німеччини 8-9 березня, після з'їзду Європейської народної партії.

Опитування
Как Украине стоит поступить с Крымом, если тот отсоединится?
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram