ГоловнаПолітика

Шойгу зажадав повернути учасників перевірки військ у місця дислокації до 7 березня

Міністр наказав не допустити порушення вимог безпеки

Шойгу зажадав повернути учасників перевірки військ у місця дислокації до 7 березня

Міністр оборони Росії, генерал армії Сергій Шойгу на селекторній нараді у вівторок зажадав повернути сили, що брали участь у раптовій перевірці військ Західного і Центрального військових округів, що завершилася напередодні, в пункти постійної дислокації до 7 березня.

"Вимагаю виконати це завдання організовано, не допустити порушення вимог безпеки, виведення з ладу озброєння та військової техніки", - доручив міністр, повідомляє Інтерфакс.

Також Шойгу доручив начальникові російського генерального штабу Валерію Герасимову якнайшвидше проаналізувати недоліки та проблемні питання, виявлені під час раптової перевірки військ Західного і Центрального військових округів.

Голова Міноборони зазначив, що порівняно з попередніми раптовими перевірками є помітні поліпшення.

Він нагадав, що до раптової перевірки залучили близько 150 тис. військовослужбовців, 90 літаків, понад 120 вертольотів, понад 880 танків, близько 1200 одиниць військової техніки, а також до 80 кораблів і суден. Шойгу наголосив, що РФ суворо виконала положення Віденського документа 2011 року щодо чисельності військовослужбовців Сухопутних військ, Повітряно-десантних військ і морської піхоти.

Раніше повідомляли, що президент Росії Володимир Путін наказав військовослужбовцям, які брали участь у навчаннях Західного і Центрального округів, повертатися в місця постійної дислокації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram