ГоловнаПолітика

Путін наказав військам, які брали участь у військових навчаннях, повертатися в місця дислокації

Президентові доповіли про успішне проведення навчань

Путін наказав військам, які брали участь у військових навчаннях, повертатися в місця дислокації
Фото: www.president.gov.ua

Верховний головнокомандувач Збройних сил Росії, президент Росії Володимир Путін наказав військам і з'єднанням, які брали участь у військових навчаннях, повертатися в місця постійної дислокації.

Про це повідомив прес-секретар голови російської держави Дмитро Пєсков, пише "Інтерфакс".

За словами Пєскова, після того, як верховному головнокомандувачу доповіли про успішне проведення навчань, "Володимир Путін віддав наказ військам і з'єднанням, які брали участь у військових навчаннях, повертатися в місця постійної дислокації".

Нагадаємо, 26 лютого президент Росії Володимир Путін доручив Міноборони провести раптову комплексну перевірку боєготовності Західного і Центрального військових округів, а також низки родів військ.

Перевірку передбачали виконати із 26 лютого по 3 березня у два етапи. На першому етапі начальник генштабу з 26 по 27 лютого мав оголосити військам вищий ступінь бойової готовності і розгорнути їх на загальновійськових і морських полігонах.

На другому етапі, з 28 лютого по 3 березня, начальнику генштабу- провести "оперативно-тактичне навчання з 6-ю і 20-ю арміями Західного військового округу, 2-ю армією Центрального військового округу, командуванням ПДВ".

Окрім того, на другому етапі перевірки мали відбутися двосторонні тактичні навчання зі з'єднаннями і військовими частинами Північного і Балтійського флотів. Частину сил авіації 1-го командування ВПС і ППО мали перебазувати на оперативні аеродроми, зокрема із дозаправленням у повітрі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram