ГоловнаПолітика

Мітингувальники в Донецьку вимагають передати всю повноту влади "губернатору" Губарєву

Активісти не дають депутатам обласної ради покинути будівлю

Учасники проросійського мітингу не дають депутатам покинути будівлю Донецької обласної ради, вимагаючи від них передати всю повноту влади "обраному" ними "губернатору" Павлу Губарєву.

Депутати спробували вийти на вулицю через будівлю прибудови, однак розлючений натовп хапає їх і повертає назад до будівлі. Натовп кричить депутатам "На роботу", повідомляє "ОстроВ".

Варто зауважити, що міліція спостерігає, але не втручається в події, мотивуючи це тим, що не отримала наказ на реагування.

Нагадаємо, учасники проросійського мітингу в Донецьку взяли штурмом будівлю Донецької обласної державної адміністрації після того, як обласна рада відмовилася визнати владу Павла Губарєва, якого на мітингу обрали "народним губернатором".

Самозваний "губернатор" вимагає від ради визнати нелегітимними Верховну Раду України і Кабінет міністрів, а також будь-якого голову обласної адміністрації, призначеного з Києва. Він вимагає звільнити всіх керівників силових відомств і надати йому доступ до адміністративних будівель, комунікацій та банківських рахунків, необхідних для управління областю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram