ГоловнаПолітика

Кримські татари не визнали новий Радмін Криму

Кримськотатарський народ купити не вдасться, заявив Рефат Чубаров

Кримські татари не визнали новий Радмін Криму
Фото: glavcom.ua

Кримсько-татарський Меджліс не визнає нову Раду Міністрів Криму.

Про це заявив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

"Сумнівний уряд, сформований практично під дулом пістолета невідомими озброєними людьми, що перебувають 27 лютого 2014 року в сесійній залі ВР АРК, зараз намагається для своєї легалізації "купувати" посадами не просто окремих людей, а й в цілому кримськотатарський народ", - зазначив Чубаров.

"Деякі політики вже озвучують цинічні "обіцянки" і намагаються вкомплектувати склад уряду", - підкреслив голова Меджлісу.

Меджліс кримськотатарського народу офіційно заявляє, що не визнає сформований 27 лютого 2014 року уряд Криму і підтверджує, що не веде будь-яких переговорів з представниками сумнівно сформованої Ради міністрів АРК.

Нагадаємо, вранці в четвер невідомі зі зброєю захопили будівлю Верховної Ради на вулиці Карла Маркса і Ради Міністрів Криму на проспекті Кірова в Сімферополі. Після цього Верховна Рада Криму висловила недовіру і відправила у відставку Раду Міністрів автономії під керівництвом Анатолія Могильова і призначила головою Радміну лідера партії "Русское единство" Сергія Аксьонова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram