ГоловнаПолітика

Російські спеспризначенці захопили держпідприємство "Кримаерорух"

Військові також перебувають на стоянці біля старого термінала

Озброєні військові заблокували роботу державного підприємства "Кримаерорух", яке забезпечує авіаційну навігацію над територією півострова.

На вході в адміністративні приміщення аеропорту Сімферополя розташувалися 10-15 російських військових у масках і касках з автоматичною зброєю. Про це повідомляє кореспондент Радіо Свобода з аеропорту.

Також військові перебувають на стоянці біля старого термінала. Там само розташувалися представники так званої "самооборони" з георгіївськими стрічками. Військові на контакт не йдуть, вони встановили залізні бар'єри і рекомендують за них не заходити.

Із військових джерел стало відомо, що аеропорт блокують не військовослужбовці Чорноморського флоту, а бійці спецпідрозділів Головного розвідувального управління Збройних сил Російської Федерації, які прибули до Криму з території Росії. Їхній літак приземлився на військовому аеродромі Чорноморського флоту в селищі Гвардійське.

Нагадаємо, сьогодні вночі приблизно півтора десятка військових вантажівок з невідомими озброєними бійцями заблокували аеропорт "Бельбек" біля Севастополя. Невідомі озброєні люди патрулюють територію біля аеропорту "Сімферополь". Разом із ними патрулюють і люди в камуфляжі, які прибули із Севастополя і називають себе дружинниками.

Як відомо, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков звинуватив Російську Федерації у збройному вторгненні у Крим.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram