ГоловнаПолітика

Друг Путіна разом зі своїми байкерами "охоронятиме" адміністрацію Севастополя

Залдостанов заявляє, що кримчани "не хочуть жити під послідовниками Бандери"

Друг Путіна разом зі своїми байкерами "охоронятиме" адміністрацію Севастополя
Фото: EPA/UPG

Лідер російського байкерського клубу "Нічні вовки" Олександр "Хірург" Залдостанов заявив, що його байкери взяли під охорону адміністрацію Севастополя.

Як повідомляють на сайті мотоклубу, "напередодні в Севастополі мотоциклісти разом із мешканцями міста запобігли акції на підтримку Євромайдану". За словами Залдостанова, байкери й далі триматимуть оборону.

"Учора в Севастополі очікувалася провокаторська акція на підтримку Євромайдану. Одразу ж, тільки-но це стало відомо "Нічним вовкам", була оголошена мобілізація і збір біля місцевого управління МВС. Туди ж прийшли і небайдужі городяни. Людей зібралося дуже багато, цього виявилося достатньо, щоб запобігти провокації - провокатори не прийшли", - заявив він.

За словами байкера, в Севастополі спостерігають чітку антимайданівську позицію.

"Узагалі в Криму однозначна позиція людей. Вони ні в якому вигляді не хочуть жити під послідовниками Бандери. Люди виходять на вулицю з плакатами "Ми - Росія", що вже саме за себе говорить. Звичайно, вони ніколи не погодяться з тим, щоб їм насаджували фашистську антиросійську ідеологію. Але не варто забувати, що в Криму є ще третя сила - татари. Як поведуться вони, наразі ніхто передбачити не може. Від них були різні заяви про те, що відбувається, але жодних дій після цього наразі не було", - зазначає лідер "Нічних вовків".

Окрім того, впевнений Залдостанов, у Київ зараз стягують іноземних головорізів, які, крім допомоги українським бойовикам, виконують якісь свої "замовлення".

Нагадаємо, раніше Залдостанов розповів, що його колеги "взялися охороняти українські міста від радикалів і провокаторів". Залдостанов є давнім другом президента Росії Володимира Путіна. Саме з ним Путін катався чотири години на мотоциклі, поки на нього чекав екс-президент Віктор Янукович.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram