ГоловнаПолітика

Байден повідомив Яценюка, що США підтримують Україну в реформах

Байден подзвонив призначеному прем'єрові

Байден повідомив Яценюка, що США підтримують Україну в реформах
Фото: EPA/UPG

Віце-президент США Джо Байден зателефонував призначеному Верховною Радою прем'єр-міністрові України Арсенію Яценюку і запевнив його, що США підтримують формування нового уряду.

"Віце-президент запевнив прем'єр-міністра, що США запропонують повну підтримку в міру того, як Україна здійснює реформи, необхідні для повернення до економічного зростання, а також прагне примирення, дотримується міжнародних зобов'язань і прагне відкритих і конструктивних відносин з усіма сусідами", - йдеться в повідомленні Білого дому, інформують РИА Новости.

Байден також привітав Яценюка з обранням на нову посаду: "Це гарна можливість не тільки для досягнення миру, стабільності та єдності в Україні, а й для відновлення віри всього українського народу в демократичні інститути своєї країни в той час, як він готується до нових виборів у травні".

Нагадаємо, напередодні Арсенія Яценюка обрали прем'єр-міністром України. Його кандидатуру внесено на розгляд 27 лютого і схвалено більшістю депутатів Ради. Також Верховна Рада в четвер затвердила склад нового уряду народної довіри.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram