ГоловнаПолітика

Попов готовий співпрацювати зі слідством

Попов не має наміру тікати з України

Попов готовий співпрацювати зі слідством
Фото: Макс Левин

Колишній голова КМДА Олександр Попов готовий співпрацювати зі слідством і не збирається залишати Україну.

Про це повідомила прес-секретар Олександра Попова, пише РБК-Украна.

"Незважаючи на рішення суду про амністію, мені нічого приховувати ані від правоохоронців, ані від українського народу. Якщо є до мене питання - я готовий на них відповідати. І бігти кудись я не буду", - сказав Попов.

Як повідомив прес-секретар, Попов два дні тому сам подзвонив у генеральну прокуратуру і повідомив про свою готовність співпрацювати зі слідством у разі відновлення розслідування у справі силового розгону демонстрантів 30 листопада минулого року.

Зокрема, Попов постійно знаходиться в столиці і періодично відвідує, за сімейними обставинами, місто Комсомольськ Полтавської області.

Нагадаємо, 26 лютого в.о. генпрокурора заявив, що ГПУ готується вручити підозру у скоєнні злочину екс-главі Адміністрації президента Андрію Клюєву, заступнику секретаря РНБО Володимиру Сівковичу, екс-голові Київської міськадміністрації Олександру Попову і колишньому начальнику ГУ МВС у Києві Валерію Коряку.

Сівкович, Попов, Коряк і Федчук підозрювалися в організації розгону, проте їх справи були закриті за законом про "амністію" учасників сутичок у період з 21 листопада по 26 грудня. Попов під час допиту повідомив, що виконувати вказівки Сівковича йому доручив Клюєв.

Клюєв у середу заявив, що готовий співпрацювати зі слідством.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram