ГоловнаПолітика

"Правий сектор" засудив тиск на сім'ї силовиків

"Дамо шанс батькам, дружинам і дітям злочинців"

"Правий сектор" засудив тиск на сім'ї силовиків
Фото: EPA/UPG

"Правий сектор" негативно ставиться до тиску на сім'ї силовиків.

"Ми будуємо нову країну, в основу розвитку якої будуть покладені національні інтереси, справедливість, високий рівень моралі. Саме тому "Правий сектор" негативно ставиться до тиску на сім'ї силовиків", - йдеться в заяві політради "Правого сектору".

У заяві наголошено, що всіх винуватців слід покарати, це стосуватиметься "і сімей злочинців у вигляді конфіскацій і грошових стягнень". "Проте погрози фізичної розправи, на нашу думку, є неприйнятними", - заявляють у "Правому секторі".

"Нехай наш справедливий гнів і бажання справедливості не перетвориться на сліпу ненависть. Дамо шанс батькам, дружинам і дітям злочинців у формі щиро, внутрішньо засудити дії своїх синів, чоловіків і батьків", - йдеться в заяві.

"Правий сектор" також звертає увагу на те, що зараз під тиском суспільства "перебувають сім'ї окремих чесних силовиків, і це явище має зникнути". Політрада також зазначає, що ще під час протистояння на Грушевського в січні цього року вони заявляли, що не будуть мстити сім'ям. "І цього принципу ми дотримуємося зараз", - сказано в повідомленні.

24 лютого прокуратура Волинської області звернулася до нового генерального прокурора Україна Олега Махніцького, заявивши, що "на території Волинської області особами, які називають себе членами "Правого сектору", на прокурорів і підлеглих працівників чиниться тиск, лунають погрози фізичної розправи над ними та їхніми сім'ями".

Фото: http://www.gp.gov.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram