ГоловнаПолітика

Тимошенко закликала до Кабміну з представників громадянського суспільства

Усі герої Майдану повинні знайти своє місце у виконавчій владі, заявила вона

Тимошенко закликала до Кабміну з представників громадянського суспільства
Фото: EPA/UPG

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко наполягає на формуванні нового уряду з представників громадянського суспільства.

Про це йдеться в її заяві, поширеній сьогодні.

"Наполягаю, щоб новий уряд було сформовано з представників громадянського суспільства, які вибороли перемогу над кривавим режимом", - наголошено в заяві.

Тимошенко вважає неприйнятними будь-які розмови про те, що нібито на Майдані немає професійних людей, готових повести країну вперед.

"Революція була зроблена інтелектуальною частиною суспільства. Люди з вищою освітою, люди, які вільно розмовляють кількома іноземними мовами, вистояли під палицями і кулями бандитів Януковича", - йдеться в заяві.

"Партія "Батьківщина" і я особисто будемо наполягати на тому, щоб усі герої Майдану знайшли своє місце у виконавчій владі. На цю хвилину я озвучила свої пропозиції лідерам опозиції. Але оскільки представники Майдану поки не дали своєї згоди, не хочу називати їхні прізвища. Йдеться про людей, які з перших днів стали на захист країни і внесок яких у перемогу є беззаперечним і очевидним. Це авторитетні лідери Майдану, яких знає і підтримає вся країна", - наголошує в заяві Тимошенко.

Нагадаємо, відразу після звільнення Тимошенко заявила, що піде в президенти, однак потім забрала свої слова назад. Вона також заявила, що не претендує на посаду прем'єра.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram