ГоловнаПолітика

Сьогодні в Харкові відбудеться з'їзд депутатів південного сходу України

Порядок денний з'їзду не опубліковано

Сьогодні в Харкові відбудеться з'їзд депутатів південного сходу України
Фото: Дмитрий Неймырок/most-kharkov.info

В суботу, 22 лютого, у Харкові відбудеться З'їзд депутатів усіх рівнів південно-східних областей, міста Севастополя і АР Крим.

Захід відбудеться з ініціативи Всеукраїнського громадського союзу "Український фронт", заснованого 1 лютого.

Порядок денний з'їзду не була опублікована . Однак , за інформацією руху «Правий сектор» , на з'їзді планується «прийняття рішень із закликом до федералізації країни , а також військового втручання Росії в українські справи».

У свою чергу , опозиція попередила про підготовку провокацій у Харкові. «Як стало відомо, 22 лютого в Харкові готують чергову провокацію проти Всеукраїнського об'єднання « Свобода ». На цей раз проплачені « тітушкі » з бітами і свободівської атрибутикою повинні напасти на з'їзд ... » , - повідомила прес -служба« Свободи ».

Як раніше повідомлялося, на цей з'їзд  примусово зганяють губернаторів усіх областей.

Нагадаємо, президент Віктор Янукович з обмеженим колом особливл довіреної охороні, не заїжджаючи до Межигір'я, о 22:40 вилетів у Харків.

Створений 1 лютого 2014 в Харкові "Український фронт" має за мету переривання інформаційної блокади жителів Західної України, вступу в процес переговорів з представниками екстремістського Майдану, звільнення захоплених в країні обладміністрацій.

Як відомо, Добкін виступає за федералізацію України і вважає федералізм здатним зберегти єдність країни.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram