ГоловнаПолітика

Депутат Березкін подав заяву про вихід із фракції ПР

Нардеп став 16-м у переліку нардепів, які покинули фракцію

Депутат Березкін подав заяву про вихід із фракції ПР
Станислав Березкин
Фото: genshtab.info

Народний депутат від 100-го округу в Кіровоградській області Станіслав Березкін прийняв рішення про вихід із фракції Партії регіонів у Верховній Раді.

Відповідну заяву оголосять 21 лютого 2014 року на засіданні ВР, повідомляє прес-служба нардепа.

"В Україні відбувається масове кровопролиття. Межа перейдена. Загинули сотні людей, загинув мій земляк з Бобринця - Віктор Чміленко. Тисячі поранених, країна охоплена полум'ям народного повстання. У цій ситуації залишатися осторонь неможливо. Я неодноразово заявляв про свою позицію щодо недопущення кривавих подій та застосування сили проти людей, які мають право на вираження власних поглядів. Але мої слова, як і слова мільйонів українців, залишилися непочутими. Партія регіонів відмежувалася від подій і не взяла на себе відповідальність за країну. Тому я прийняв рішення вийти з Партії регіонів і фракції ПР у ВР", - сказано в заяві.

Нагадаємо, раніше про вихід із фракції заявили 15 "регіоналів": Іван Куровський, Олександр Онищенко, Віктор Развадовський, Олександр Пресман, Євген Сігал, Іван Бушко, Михайло Ланьо, Василь Ковач, Сергій Мошак, Іштван Гайдош, Юрій Шаповалов, Віктор Бондар, Юрій Благодир, Владислав Атрошенко та голова КМДА Володимир Макеєнко, який досі є нардепом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram