ГоловнаПолітика

Депутат Онищенко вийшов із ПР

Влада перейшла межу, заявив нардеп

Депутат Онищенко вийшов із ПР
Фото: delfi.ua

Народний депутат Олександр Онищенко заявив про вихід із Партії регіонів та її фракції у Верховній Раді.

Як повідомляє прес-служба Онищенка в четвер, він приєднується до антикризової депутатської групи для напрацювання заходів з недопущення громадянської війни в країні.

"Офіційно заявляю, що засуджую дії, спрямовані на ескалацію збройного конфлікту. Влада перейшла межу, її дії несумісні з принципами християнської та загальнолюдської моралі. На превеликий жаль, обрано безвихідний сценарій, що призвів до кровопролиття та численних жертв. Мої зусилля знайти гідний вихід із ситуації та врегулювати конфлікт всередині партії виявилися безуспішними. Виконуючи волю виборців як депутат-мажоритарник, я виходжу з Партії регіонів і відповідної фракції. Закликаю однодумців послідувати моєму прикладу. Зберегти людські життя та мінімізувати жертви - сьогодні мета кожного відповідального громадянина", - йдеться в повідомленні.

2012 року Олександра Онищенка обрали депутатом Верховної Ради України по одномандатному округу №93 Київської області з центром в місті Миронівка, він є висуванцем Партії регіонів.

Нагадаємо, раніше про вихід із фракції заявили 12 "регіоналів": Олександр Пресман, Євген Сігал, Іван Бушко, Михайло Ланьо, Василь Ковач, Сергій Мошак, Іштван Гайдош, Юрій Шаповалов, Віктор Бондар, Юрій Благодир, Владислав Атрошенко та голова КМДА Володимир Макеєнко, який досі є нардепом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram