ГоловнаПолітика

Клюєв побачив у санкціях проти влади України загрозу розколу держави

Голова АП вважає, що в багатьох подіях не зрозуміло хто має рацію, хто винен

Клюєв побачив у санкціях проти влади України загрозу розколу держави
Фото: www.golosua.com

Можливе запровадження іноземними державами санкцій проти керівництва України становить загрозу розколу держави на дві частини.

Про це заявив голова Адміністрації президента Андрій Клюєв, повідомляє прес-служба голови АП.

Коментуючи наміри запровадити санкції проти України, Клюєв заявив: "Якщо хтось бажає нашій країні добра, то треба Україні допомагати. Якщо вводити санкції й далі загострювати ситуацію, то є загроза, що країна може розірватися на дві частини. Бо почалося дуже жорстке протистояння. А санкції схожі на вливання в тліючий вогонь каністри бензину".

На питання про можливі шляхи допомоги Україні з боку європейських країн він вказав на важливість продовження її євроінтеграції та проведення відповідних перетворень.

"У багатьох подіях не зрозумієш, хто має рацію, хто винен. У вівторок ми дуже багато говорили з Арсенієм Яценюком. Ми пройшли чітко за хронологією всіх подій. І причин деяких подій ми ще до кінця не розуміємо. Наприклад, позавчорашній вибух агресії", - повідомляє прес-служба.

Нагадаємо, раніше міністр закордонних справ Франції Лоран Фабіус заявив, що Євросоюз готується запровадити персональні санкції до відповідальних за насильство в Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram