ГоловнаПолітика

ПР застерігає опозицію від "мирного наступу" на Раду

Партія вважає, що опозиційним депутатам потрібна своя "вулиця Грушевського"

ПР застерігає опозицію від "мирного наступу" на Раду
Фото: transkarpatia.net

Партія регіонів вважає неприйнятним планований опозицією і Майданом похід до Верховної Ради у вівторок.

Про це йдеться в заяві ПР.

"Чергове "народне віче" 16 лютого ознаменувалося проголошенням чергового ультиматуму, чергового так званого "мирного наступу", "тиск", "удару"... З майданної трибуни проголошено наміри опозиції створити максимально можливий, в тому числі силовий тиск на політичних опонентів, щоб змусити (!) представників парламентської більшості своїми голосами підтримати внесення змін до Конституції України", - обурюється партія.

При цьому, на думку ПР, для присутніх на Майдані людей актуальний інший порядок денний - питання європейського майбутнього України, а не питання зміни Конституції.

"Партія регіонів вважає своїм обов'язком застерегти опозиціонерів, які вийшли "на стежку війни", від необдуманих і поспішних дій, переоцінки власних сил і можливостей", - зазначено в заяві.

На думку "регіоналів", опозиція готується організувати в сесійній залі Верховної Ради України і по зовнішньому периметру парламенту "розгнузданий шабаш, який ще не мав аналогів".

"Їй будь-що необхідно продемонструвати своїм очевидно розчарованим майданним прихильникам власну дієздатність, розвіяти звинувачення в кулуарних домовленостях із владою, бездіяльності та здачі інтересів майдану. Щоб відповідати протестній хвилі, опозиційним депутатам потрібна своя "вулиця Грушевського", потрібні свої "барикади" і "коктейлі Молотова", - сказано в заяві.

Нагадаємо, опозиція закликала людей на Майдані йти у вівторок у "мирний наступ" на Верховну Раду, щоб "допомогти" депутатам повернути Конституцію редакції 2004 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram