ГоловнаПолітика

МВС оголосило в розшук члена політради "Батьківщини"

"Регіонал" Антон Яценко звинуватив Максима Полякова в підготовці його вбивства

МВС оголосило в розшук депутата Уманської міськради (Черкаська область), члена політради партії "Батьківщина" Максима Полякова за підозрою в шахрайстві, вчиненому у великих розмірах.

Інформація про розшук опублікована на офіційному сайті відомства. Полякова оголошено в розшук 16 лютого.

Фото: http://mvs.gov.ua/

Депутата підозрюють у вчиненні правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу (шахрайство, вчинене у великих розмірах або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки; карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років).

Нагадаємо, в суботу депутат від Партії регіонів Антон Яценко заявив, що Максим Поляков замовив його вбивство. Мотивом, на думку Яценка, стало те, що він надсилав запити з приводу кримінального провадження про заволодіння акціями хлібопекарського підприємства "Уманьхліб", до якого нібито причетний Поляков. Другим мотивом "регіонал" називає намір Полякова пройти в Раду.

Партія "Батьківщина" заявила, що правоохоронці готують арешт Полякова за те, що той оприлюднив інформацію про прохання нардепа-регіонала Антона Яценка до президента ввести надзвичайний стан у країні. У партії розцінили справу проти Полякова як репресії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram