ГоловнаПолітика

Опозиція на вічі запропонує людям пікетувати Раду

Депутатам хочуть "допомогти" повернути Конституцію-2004

Опозиція на вічі запропонує людям пікетувати Раду
Степан Кубив

Опозиція на Народному віче в неділю запропонує протестувальникам проти влади пікетувати будівлю Верховної Ради, щоб домогтися повернення Конституції-2004.

"Основний меседж (Народного віче в неділю) - це порада щодо мирного наступу на Верховну Раду для того, щоб "допомогти" народним обранцям ухвалити правильне рішення - повернутися до Конституції 2004 року", - сказав народний депутат Степан Кубів ("Батьківщина") журналістам в суботу в Києві, інформує "Інтерфакс-Україна".

Кубів наголосив, що "ми йдемо зі світом і з вимогою, що треба, врешті-решт, ухвалити рішення".

"Головне - щоб не було провокацій. Якщо будуть провокації - може бути по-різному", - сказав депутат.

На запитання, чи звільнять будівлю Київської міської державної адміністрації, Кубів відповів, що для цього питання "є чіткий план з виконання та набуття чинності закону про звільнення людей в обмін на звільнення приміщень". "Цей план є. План затверджено, а період часу і технологію ближче до вечора повідомлять", - підкреслив депутат.

Окрім того, Кубів зазначив, що активісти готуються відкрити проїзд вулицею Грушевського і Парковою алеєю. "Проїзд буде. Барикади залишаться. Це дозволить спокійно транспорту і нашим регулювальникам, які працюють не гірше, ніж "даїшники", а може і краще, забезпечити дорожній рух без заторів", - сказав він.

Кубів також повідомив, що наразі на вул.Грушевського завозять будматеріали і пісок, щоб "окультурити" територію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram