ГоловнаПолітика

Азаров вважає себе моральним авторитетом

Екс-прем'єр запропонував українцям обговорити разом з ним розвиток країни

Азаров вважає себе моральним авторитетом
Фото: www.kmu.gov.ua

Глава Партії регіонів, колишній прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що моральні авторитети мають шукати шляхи консолідації в суспільстві, тому він ініціює проект "Україні - стабільний розвиток".

Про це він написав у своєму "Фейсбуці".

"Необхідні консолідація та злагода в суспільстві. Як цього досягти? Ось в чому питання. Чи може на нього відповісти одна людина, нехай навіть найавторитетніша? Навряд чи. Бо суспільна злагода - продукт громадських зусиль, звичайно, ініційованих громадськими, моральними авторитетами. Вони, до речі, з'являються та зростають часто саме в кризових ситуаціях. Тому я пропоную думати разом над ґрунтовними питаннями розвитку нашого суспільства та держави. Я готовий це робити і віртуально, в соціальних мережах, і на зустрічах, про які ми можемо домовитися", - зазначив Азаров.

"Я зі своєї сторінки звертаюся до всіх, у кого є бажання подискутувати на тему, як повернути країну до нормального, творчого життя, особисто взяти участь у розробці пропозицій і стати учасниками проекту, який я б назвав: "Україні - стабільний розвиток", - додав екс-прем'єр.

"Спеціальна група моїх помічників уважно розглядатиме всі пропозиції, найцікавіші ми включимо в загальну дискусію, і доноситимемо результати цієї дискусії до політиків", - підсумував він.

Нагадаємо, Азаров подав у відставку з посади прем'єра 28 січня та відразу полетів до рідних в Австрію. Наприкінці минулого тижня він повернувся в Україну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram