ГоловнаПолітика

Марков просить депутатів Ради і Держдуми проконтролювати судовий розгляд його справи

Екс-нардеп стурбований спробами перенести судовий розгляд з Одеси в Київ

Марков просить депутатів Ради і Держдуми проконтролювати судовий розгляд його справи
Фото: timer.od.ua

Екс-депутат Ігор Марков просить депутатів Верховної ради і депутатів Державної Думи (нижньої палати парламенту) Федеральних зборів Росії проконтролювати дотримання законності під час розгляду його справи в суді.

Про це йдеться у відкритому зверненні Маркова до депутатів парламентів України та Росії, повідомляє прес-служба політика.

"Я звертаюся до своїх українських і російських колег з проханням взяти під контроль законність розгляду моєї справи, а також справ моїх соратників і однопартійців по партії "Родина", - йдеться у зверненні.

Марков стурбований спробами перенести судовий розгляд з Одеси до Києва, оскільки вважає ці дії незаконними й спрямованими на обмеження його прав та інтересів.

"Я цілком усвідомлюю, які справжні цілі переслідує влада, переводячи розгляд моєї справи і мене в іншу область... Режим переслідує мене за те, що я виявився єдиним депутатом парламентської більшості, який відмовився голосувати за курс на поспішну євроінтеграцію", - упевнений Марков.

Також заарештований підкреслює, що досі є депутатом Ради, а значить його утримання під вартою незаконно.

Нагадаємо, 10 лютого Приморський районний суд Одеси ухвалив рішення про продовження утримання під вартою Маркова до 13 березня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram