ГоловнаПолітика

Янукович ввів Клюєва до складу чотирьох комісій замість Льовочкіна

Тепер голова АП входить до рад зі співпраці з Туреччиною, Польщею та Росією

Янукович ввів Клюєва до складу чотирьох комісій замість Льовочкіна
Фото: www.golosua.com

Президент Віктор Янукович ввів голову своєї адміністрації Андрія Клюєва до складу чотирьох комісій та вивів із цих комісій свого радника Сергія Льовочкіна.

Про це повідомляє прес-служба Президента.

Зокрема Янукович вніс зміни до статті 2 указу Президента України від 11 січня 2012 р. №9, ввівши до складу української частини стратегічної ради високого рівня між Україною та Турецькою Республікою Клюєва і вивівши з її складу Льовочкіна.

Також Президент вніс зміни до статті 1 указу Президента України від 30 травня 2012 року №364, ввівши Клюєва до складу української частини українсько-російської міждержавної комісії та складу української частини робочої групи (секретаріату) з організаційного забезпечення діяльності українсько-російської міждержавної комісії, звільнивши від виконання цих обов'язків Льовочкіна.

Крім того, Янукович змінив пункт 1 розпорядження Президента України від 24 квітня 2012 року №75, ухваливши ввести до складу української частини Консультаційного Комітету Президентів України та Республіки Польщі Андрія Клюєва, поклавши на нього виконання обов'язків уповноваженого Президента України в консультаційному комітеті Президентів України та Польщі і звільнивши від виконання цих обов'язків Льовочкіна, якого Президент вивів зі складу української частини цього комітету .

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram