ГоловнаПолітика

ПР збирає підписи під проханням до Януковича про прем'єра-"регіонала"

Фракція сподівається, що президент дослухається

ПР збирає підписи під проханням до Януковича про прем'єра-"регіонала"
Фото: Макс Левин

Фракція Партії регіонів збирає підписи під зверненням до президента Віктора Януковича з проханням внести до Верховної Ради кандидатуру на пост прем'єр-міністра зі складу ПР.

Про це, як повідомляє прес-служба ПР, сказав депутат Михайло Чечетов.

"У нас (в Партії регіонів) професіоналів багато. Якщо президент і прем'єр-міністр будуть членами однієї команди, це дасть можливість владі виконувати одну програму - синхронно працювати над програмою оздоровлення країни", - зазначив він.

"Щодо опозиції, то якщо якісь опозиційні фракції увійдуть до більшості, вони, природно, можуть отримати квоту на міністерські портфелі пропорційно до чисельності фракцій. Якщо незалежні депутати увійдуть до більшості, то вони теж можуть відповідні квоти отримати. Разом з тим наша фракція вважає, що альтернативи тому, щоб прем'єром був член нашої команди і синхронно, разом з президентом і більшістю в парламенті, реалізовував єдину програму, бути не може", - сказав Чечетов.

"Ми сподіваємося, що президент дослухається до нашої думки і кандидатуру найбільш достойного серед державних топ-менеджерів, члена нашої партії подасть на розгляд до парламенту", - додав він.

Нагадаємо, в четвер прес-служба ПР поширила заяву депутата Олега Царьова про те, що фракція Партії регіонів у Верховній Раді не буде підтримувати кандидатуру від опозиції на посаду прем'єра.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram