ГоловнаПолітика

Опозиція вимагає провести позачергове засідання Ради

Яценюк, Кличко і Тягнибок пропонують кілька шляхів повернення до Конституції-2004

Опозиція вимагає провести позачергове засідання Ради
Фото: EPA/UPG

Голови опозиційних парламентських фракцій Арсеній Яценюк ("Батьківщина"), Віталій Кличко ("УДАР") і Олег Тягнибок (ВО "Свобода") звернулися до голови парламенту Володимира Рибака з вимогою провести позачергове засідання Верховної Ради.

Про це сказано в повідомленні на сайті "Батьківщини".

"На цьому пленарному засіданні опозиціонери пропонують обговорити шляхи відновлення дії Конституції 2004 року, зокрема шляхом голосування Акта про відновлення конституційного ладу, або шляхом відповідного рішення Конституційного Суду, або в інший спосіб, який терміново забезпечить відновлення конституційного ладу в країні", - наголошено в ньому.

Нагадаємо, у вівторок депутат від Партії регіонів Володимир Олійник заявив, що позачергового засідання ВР цього тижня не буде, оскільки немає жодного проекту закону про конституційну реформу, який можна розглядати.

У четвер, 6 лютого, спікер Володимир Рибак закрив пленарний тиждень Ради, заявивши, що в парламенті буде скликано позачергове засідання для розгляду проектів конституційної реформи, які повинні напрацювати фракції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram