ГоловнаПолітика

Завтра голови облрад з усієї України обговорять Євромайдан

Збори пройдуть у Криму, в Лівадії, з ініціативи голови Харківської облради Чернова

Завтра голови облрад з усієї України обговорять Євромайдан
Фото: Макс Левин

У середу, 12 лютого, на Південний берег Криму з'їдуться керівники українських облрад, щоб обговорити політичну ситуацію в країні.

Як повідомив на прес-конференції голова Радміну АРК Анатолій Могильов, таке зібрання проходитиме в Лівадії з ініціативи голови Харківської облради Сергія Чернова, який також очолює Асоціацію керівників облрад України, повідомляють Комментарии.

За словами Могильова, події в Києві дивують керівників облрад, тому надійшло звернення провести таке зібрання і висловитися з приводу ситуації в країні.

Чому це зібрання проходить у Криму і за які кошти, голова Радміну відповів так: "Усе це не коштом бюджету, однозначно. Це проводиться, думаю, коштом самих облрад. У нас тепліше, ніж в інших регіонах України, і друге, найголовніше, на території Криму стабільна ситуація".

За інформацією прес-центру ВР АРК, всеукраїнський форум представників обласних рад і Верховної Ради Автономної Республіки Крим розпочнеться завтра об 11:00. У порядку денному два питання - шляхи виходу з політичної кризи в Україні: регіональний погляд і роль органів місцевого самоврядування в конституційному процесі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram