ГоловнаПолітика

Захарченко "анонсував" теракт

"Праворадикальні угруповання" нібито хочуть нагадати про себе в день відкриття Олімпіади

Захарченко "анонсував" теракт
Фото: http://mvs.gov.ua/

В.о. міністра внутрішніх справ Віталій Захарченко заявив, що "праворадикальні угруповання" планують улаштувати терористичний акт у п'ятницю - в день відкриття Олімпіади.

Про це йдеться в його зверненні на сайті МВС.

"Спокій не всім подобається. Праворадикальні угруповання планують знову розхитати мир і не зупиняться навіть перед терористичним актом. Про це свідчить і наявна в нас оперативна інформація, і останні події в Будинку профспілок, де стався вибух. Не виключено, що під час виготовлення вибухового пристрою. Сьогодні - день відкриття зимової Олімпіади в Сочі, і своїми екстремістськими діями зловмисники намагатимуться затьмарити цю подію і привернути увагу до себе і своїх вимог", - зазначив Захарченко.

"Ті, хто планує злочинні дії, повинні пам'ятати - у правоохоронців достатньо можливостей для того, щоб знайти їх і притягнути до кримінальної відповідальності", - додав він.

Нагадаємо, вчора на п'ятому поверсі Будинку профспілок, де базуються активісти "Правого сектору", стався вибух. Як розповіли активісти Майдану, це сталося під час відкривання коробки з ліками з написом "Правий сектор", яку прийняли біля входу в будівлю і передали на п'ятий поверх. Унаслідок вибуху постраждали дві людини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram