ГоловнаПолітика

Парубій: Майдан не звільнятиме адмінбудівлі

7 лютого спливає термін виконання домовленостей "Правого сектору" з владою

Парубій: Майдан не звільнятиме адмінбудівлі
Фото: Макс Левин

Протестувальники проти влади не мають наміру розбирати барикади на вулиці Грушевського в Києві і звільняти адміністративні будівлі.

Про це в коментарі

ЛІГАБізнесІнформ повідомив керівник народної самооборони Майдану, народний депутат від "Батьківщини" Андрій Парубій.

За словами політика, контакти ветеранів-"афганців" і представників "Правого сектору" із силовиками не є перемовинами. "Про жодні переговори не йдеться. Йдеться тільки про передачу даних про людей, які зникли безвісти або перебувають за ґратами, і про вимоги їх негайного звільнення. Ці дані були передані", - сказав він.

"Ми чекаємо, коли у Верховній Раді будуть виконані вимоги Майдану, чекаємо на звільнення всіх заручників, і тільки після цього можемо говорити про якісь інші етапи переговорів... Поки останні наші хлопці не повернуться на барикади, про жодні інші кроки не може бути й мови", - зазначив Парубій, говорячи про перспективу звільнення адмінбудівель.

Нагадаємо, представники громадської організації "Спілка ветеранів Афганістану" і лідери радикального об'єднання "Правий сектор" 3 лютого заявила, що домовилися про звільнення їхніх соратників з керівниками силових відомств. В обмін вони пообіцяли до 7 лютого піти з вулиці Грушевського, звільнити приміщення Київради й адміністративні будівлі в усіх регіонах України.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram