ГоловнаПолітика

У Кіровограді майно заарештованого активіста переписують на підставних осіб

У Держреєстр внесли дані про зміну директора підприємства

У Кіровограді майно заарештованого активіста переписують на підставних осіб

Поки депутат Кіровоградської облради Микола Онул перебуває під арештом за активну участь у місцевому Майдані, невідомі відбирають у нього власність і переписують майно його родини на підставних осіб.

Про це повідомив народний депутат від "УДАРу" Сергій Каплін, повідомляє прес-служба партії.

"Влада відбирає в сім'ї Онула елеватор, самовільно вносячи до Державного реєстру дані про зміну директора та юридичної адреси підприємства", - розповів Каплін.

Як повідомила дружина Миколи Онула, депутат Кіровоградської міськради Лариса Онул, у Державному реєстрі без відома власників невідомі змінили юридичну адресу та директора підприємства, засновниками якого є сім'я Онулів.

"Учора реєстраційна палата видала виписку нашому директорові для сплати податків, яку податкова прийняла. Уже сьогодні, увійшовши в систему реєстру, ми побачили, що у підприємства інша юридична адреса та інший директор, який може розпоряджатися підприємством без довіреності від засновників, а дані про це нібито внесені 9 січня. До того ж, юридичну адресу підприємства змінено на населений пункт у Дніпропетровській області", - розповіла Лариса Онул.

Каплін зазначив, що бере під особистий контроль справу з підробкою даних у Держреєстрі і спроби захоплення майна опозиціонерів, які активно виступають із протестами проти діючої влади.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram