ГоловнаПолітика

"Регіонали" створили "Український фронт"

Символом всеукраїнської громадської спілки стала георгіївська стрічка

"Регіонали" створили "Український фронт"
Фото: transkarpatia.net

У суботу під час екстреного Всеукраїнського зльоту первинних партійних організацій Партії регіонів ухвалено рішення створити Всеукраїнську громадську спілку "Український фронт" .

Про це йдеться на сайті Харківської облорганізації ПР.

Згідно з рішенням зборів, у спілку увійдуть громадські об'єднання, громадські організації, представники політичних партій і громадяни України, які побажають долучитися до неї.

"Через 70 років в Україні з'являється новий "Український фронт", який як спадкоємець буде звільняти нашу землю, за прикладом наших дідів і прадідів, як у далекі 40-ві роки", - наголосив модератор зльоту Михайло Добкін.

Символом спілки "Український фронт" обрано георгіївську стрічку.

Учасники зборів визначили одним із завдань спілки прорив інформаційної блокади. Також завданням спілки є перемовини з Майданом. При цьому першою й обов'язковою вимогою на будь-яких переговорах буде звільнення без жодних умов усіх захоплених раніше будівель і споруд, вулиць і площ, йдеться в повідомленні.

"Український фронт" вирішив створити "народну гвардію" для захисту будинків і споруд.

Також організація підтримала проведення референдуму про позбавлення недоторканності депутатів Верховної Ради і про скорочення числа депутатів Ради.

Штаб-квартира організації базуватиметься в Харкові.

Як зазначає Харківська облорганізація ПР, у зльоті, який проходив у харківському Палаці спорту, взяло участь близько 6 тис. осіб у складі 20 делегацій обласних організацій ПР з різних регіонів країни, нардепи, представники дипломатичних кіл, представники Комуністичної партії, представники близько 50 громадських організацій та об'єднань.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram