ГоловнаПолітика

Азаров має намір взятися за розвиток Партії регіонів

Екс-прем'єр дякує всім за слова підтримки та розуміння

Азаров має намір взятися за розвиток Партії регіонів
Фото: Макс Левин

Микола Азаров, відставку якого у вівторок прийняв президент, як голова Партії регіонів має намір взятися за розвиток своєї політичної сили.

«Свого часу я був одним з творців Партії Регіонів. Це велика і відповідальна партія. У ній величезна кількість чесних і чудових людей. Перебуваючи на посаді Прем'єр-міністра, я не мав можливості повною мірою виконувати обов'язки голови партії. Сподіваюся, що мої знання та досвід допоможуть розвитку цієї важливої політичної сили України. Партія Регіонів завжди була, є і буде стабілізуючою силою, націленою на модернізацію країни. І я буду віддавати цьому всі свої сили», - йдеться у зверненні Азарова, розміщеному на його особистому сайті у вівторок, 28 січня.

У своєму зверненні Азаров дякує всім за слова підтримки і розуміння того, чим викликане його рішення про відставку.

Політики зазначає, що для нього власні амбіції ніколи не стояли на першому місці.

«Для мене дійсно ніколи амбіції не стояли на першому місці. Будучи Прем'єр-міністром, я чесно працював на благо України, але вважаю, що якщо на дану хвилину заради єдності країни, її благополуччя, миру і злагоди необхідна моя відставка, то заради цього я і прийняв таке рішення. Хотів би, щоб ви з розумінням поставилися до цього», - йдеться у зверненні.

Нагадаємо, сьогодні, 28 січня, прем'єр-міністр Микола Азаров подав у відставку. Президент Віктор Янукович прийняв відставку Азарова і всього складу Кабміну. Також він доручив Кабміну продовжувати роботу до початку роботи новосформованого уряду

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram